Slabire, tonifiere, scadere in cm, fermitate, anticelulita cu procedura RevolvX! Profita de preturile cu reducere pentru cea mai noua tehnologie de remodelare corporala. Rezultate WOW pentru tratarea celulitei in orice stadiu si slabire localizata!

Lei 450 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 50% Site Valabil încă 4 ore

informații

Vacuum
Vacuum pentru stimulare si curatare într-o singura terapie.
Foloseste presiune negativa de suctiune pentru diminuarea oricarui stadiu de celulita si pentru atenuarea aspectului capitonat de “coaja de portocala”.
Stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangvina, crescand aportul de oxigen la nivelul tesuturilor. Vacuumul reduce edemele si recontureaza forma corpului.
Radiofrecventa
Radiofrecventa este una dintre cele mai inovatoare si non-invazive proceduri estetice ce actioneaza prin doua mecanisme: termolipoliza selectiva cu beneficii rapide pe reducerea in
volum a adipocitelor si mecanism de scurtare a retelei elastice a tegumentului cu rezultate pe lifting si “thightening”. Radiofrecventa este una dintre cele mai cautate terapii pentru remodelare corporala.
LED
Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina). Fotonii generati la un nivel de 8-10mm cresc metabolismul intracelular cu 150% simultan cu
sinteza amplificata de material energetic de tip ATP. LED Terapia este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism.
Oscilatii transdermice
Manipulul corporal utilizeaza oscilatii transdermice cu unghiuri si viteze de rotatie diferite pentru a “framanta”in profunzime tesutul adipos diminuand aspectul inestetic al celulitei si cresterea tonusului si elasticitatii pielii.

Locație