Remodelare corporala si slabire intensiva cu pachet 28 sedinte si BONUS 1 sedinta Masaj Bambus, 40 minute - Fast Summer Body, la DOAR 189 lei! Bucura-te de rezultate wow si tehnologie moderna la Slim Center Vanidossa, zona Dorobanti.

Lei 189 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș Bucuresti
Discount 81% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Pachetul contine o gama variata de proceduri atat pentru slabit si eliminarea celulitei cat si pentru ingrijirea si tonifierea pielii si musculaturii.
Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.

Locație