Trateaza celulita, vergeturile si lipsa tonusului cutanat cu una dintre cele mai noi tehnologii Radiofrecventa Quantum! Procedura complet sigura, non-invaziva si non-agresiva cu rezultate spectaculoase de lunga durata.

Lei 630 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 3 zile

informații

Cum actioneaza?
Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, incalzind foarte usor si suprafata zonei lucrate, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime din profunzime , actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat.
Ce este nou la Radiofrecventa Quantum, comparativ cu tehnologiile mai vechi - radiofrecventa bipolara, tripolara, hexapolara sau multipolar - este faptul ca undele de radiofrecventa actioneaza direct in profunzime fara a se mai simti o caldura excesiva la suprafa pielii, fara a se inrosi absolut deloc, facand astfel tratamentul foarte placut, fara pic de disconfort si fara nici o urma de inrosire a pielii.
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa, este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta.
Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat.Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime.
Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.
La nivel corporal, rezultatele tratamentului cu radiofrecventa sunt:
• reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor;
• reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;
• tonifiere profunda, indiferent de varsta;
• stimularea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;
• reducerea vergeturilor si prevenirea apariției acestora;
• imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata, aport de nutrienti si oxigen, vasodilatatie;
• imbunatatirea vizibila a aspectul pielii chiar de la prima sedinta

Locație