Remodelare corporala cu LPG Cellu M6! Trateaza celulita in cele mai avansate stadii cu o procedura non-invaziva si rezultate de lunga durata. Sparge depozitele de grasime, stimuleaza productia de colagen si elastina!

Lei 320 În loc de 800,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 60% Site Valabil încă 3 zile

informații

CUM ACTIONEAZA ENDERMOLOGIA LPG CELLU M6 ASUPRA CELULITEI?
Mecanismele de actiune asupra celulitei si remodelarii corporale sunt complexe:
 •are efect intens si vizibil de remodelare corporala,
   • reduce celulita si centimetri in plus,
   • netezeste pielea neuniforma si reduce aspectul de portocala,
   • creste tonicitatea tesuturilor pielii,
   • reduce durerile musculare,
   • imbunatateste fluxul limfatic,
   • alternativa nechirurgicala si non-invaziva a liposuctiei,
   • metoda sigura si fara durere,
   • mareste circulatia sangelui (de 300 de ori mai mult decat un masaj normal),
   • metoda este aprobata de FDA
reducerea fibrozei, stimularea producerii de colagen si elastina
activarea microcirculatiei pana de patru ori cu cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive si eliminarea rezidurilor metabolice si detoxifiere
eliminarea retentiei de lichide, drenajul limfatic creste de pana de trei ori!
nu in ultimul rand, lipoliza, adica eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase.
Procesul de Endermologie®

Endermologia este ca si cum s-ar efectua o gimnastica a pielii si a tesutului.  Stimularea ciclica si continua, combinata cu ansamblul rolelor asigura o actiune tridimensionala asupra pielii. LPG stimuleaza circulatia si faciliteaza schimbul de fluide la nivel celular.
Practic tratamentul LPG, actioneaza pe toate etapele de formare a celulitei.
Daca nu vrei sa testezi toate aparatele de pe piata si vrei sa te asiguri de rezultate maxime e bine sa apelezi la un brand deja consacrat! LPG Cellu M6 este liderul mondial, studiile aratand ca este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. In plus, este prezent in 95 de tari, iar statistica spune ca din 1986, cand a fost lansat in Franta. lume au fost tratati cu LPG Cellu M6 10 milioane de pacienti, vedetele internationale apeland la el pentru siluetele conturate pe care le invidiem atat de mult.
TRATAMENTUL LPG ESTE O METODA SIGURA?
In urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobata de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor. Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.
Endermologia este cea mai buna metoda la ora actuala in ceea ce priveste tratamentele de SLABIT, CELULITA, REMODELARE CORPORALA si ANTIAGING.  LPG – LIPOMASSAGE, completeaza perfect exercitiile realizate de mine” spune Gunnar Peterson, o celebritate internationala din lumea fitness – Los Angeles, antrenor personal al multor staruri ca: Penelope Cruz,  Jeniffer Lopez, Sylvester Stalone… Toate starurile prezente la ultimul Festival de la Cannes s-au bucurat privat de secretele LIPOMASSAGE si LIFTINGMASSAGE cu LPG – Cellu M6.
Va invitam si pe dvs. sa fiti STARUL nostru si sa va lasati rasfatata /ti de tratamentele noninvazive de endermologie cu rezultate uluitoare si constante Cellu M6  -celulita, kg in plus, anti – aging.
Contraindicatii LPG Endermologie
Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, alaptare, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

Locație