Trateaza imperfectiunile tenului si sterge semnele imbatranirii cu procedura de MICRONEEDLING! Stimuleaza productia de colagen si elastina, ridica si intinde pielea, introducand substantele active direct in straturile profunde ale dermului pentru rezultate excelente

Lei 500 În loc de 750,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 33% Site Valabil încă 35 de ore

informații

Tratamentul cu microace se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul reactioneaza la introducerea acelor la fel cum ar reactiona la orice alt obiect ascutit ce penetreaza pielea.. Acele sunt atat de fine si subtiri, incat ranirea tesutului este foarte putin probabila. Cu toate acestea, acest "stimul nervos" are ca tinta un proces de vindecare in cascada. Celulele din piele elibereaza semnale de crestere catre celulele nediferentiate, dupa intepare. Efectul este raspandirea de noi celule. Acestea inchid rana, transformandu-se automat in fibre de colagen, dar creeaza si fibre capilare care ajuta la circulatia sangelui.
Terapia cu microace este un tratament non-ablativ (bland) al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Disconfortul este minim, In plus, acele vibreaza si acest lucru ajuta la diminuarea senzatiilor neplacute din timpul tratamentului
Micro-injectorul creeaza micro-incizii in piele atat cat este suficient pentru a stimula producerea de colagen si elastina. 
Mezoterapia fractionata este recomandata tuturor tipurilor de piele si poate fi folosita cu succes pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, ochi, cearcane sau zone extinse de pe corp, in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus, etc. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile, conturul ochilor, al nasului si al buzelor. Ridurile fine de expresie se diminueaza pana la disparitie.

Locație