Zambeste fara retineri! Mascheaza imperfectiunile dentare cu COROANA METALO-CERAMICA sau coroana pe suport de zirconiu. Prinde oferta cu super-pret la Cabinet Stomatologic Dr. Elencu Elena! Include si consultatie si plan de tratament!

Lei 450 În loc de 700,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 36% Site Valabil încă 46 de ore

informații

Coroanele dentare întregesc dinṭii deterioraţi de carii pentru ca aceştia să îşi recapete sănătatea, aspectul şi funcţionalitatea. Se recomandă pacienţilor care au avut carii severe, dar şi acelora care au suferit o fractură dentară sau vor să corecteze estetic un dinte care nu se încadrează uniform în cavitatea orală.
Avantaje: - Dinṭii vor beneficia de un aspect natural pentru că este o soluţie personalizată;
- Coroana acţionează protector faţă de infecţii, carii şi alte probleme orale;
- Durabilitatea mare a coroanelor dentare garantează că procedura e o investiţie bună;
Indicatii:
✅Pilirea dintelui, ce precede aplicarea coroanei dentare, este o intervenţie ireversibilă, aşa că ia decizia în cunoştinţă de cauză.
✅Evită alimentele care se lipesc de dantură precum şi cele tari pentru a nu afecta integritatea coroanei.
✅Asigură-te că nu eşti alergic la materialul din care este realizată coroana, mai ales în caz ce aceasta presupune material metalic.
✅Chiar dacă procedeul poate părea complex, de obicei aplicarea unei coroane dentare nu presupune mai mult de 2 şedinţe şi, sub anestezie, nu presupune disconfort din partea pacientului.

Locație