Slabesti rapid, elimini celulita si te tonifiezi in timp record cu tehnologia XBODY – cel mai bun aparat de pe piata JUST FIT EMS WIRELESS! Pierzi pana la 2500 de calorii si lucrezi toate grupele musculare in doar 20 de minute! 1 sedinta GRATIS la achizitionarea oricarui abonament!

Lei 129 În loc de 225,00 Lei Cupoane comandate 42 Oraș Bucuresti
Discount 43% Site expirat

informații

Tehnologia XBODY te ajuta sa slabesti rapid, sa elimini celulita, si sa te tonifiezi in timp record. Aceste antrenamente revolutionare folosesc electrostimularea musculara pentru a lucra toate grupele musculare in acelasi timp intr-o sedinta de 20 minute, lucru imposibil de facut in sala de fitness.

Bonus:

-electrostimularea te ajuta sa scapi de durerile de spate si articulatii

-iti vei corecta postura si vei preveni viitoarele dureri datorate unui stil de viata sedentar

-capeti o stare de bine generala dupa fiecare antrenament

-ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza

✅La Xbody Revolution te vom motiva sa faci pasul catre un stil de viata sanatos pentru ca ne pasa si o facem din pasiune! Antrenamentele din locatia noastra sunt distractive si diversificate in functie de dorintele fiecarui client pentru a atinge rezultatele mult dorite.


Folosim cel mai bun aparat de pe piata Just Fit EMS WIRELESS! Intr-o sedinta de doar 20 de minute (echivalenta cu 2 ore in sala de fitness) arzi pana la 2500 de calorii si iti tonifiezi 90% din musculatura corpului! 

Aparatul de electrostimulare musculara iti contracta absolut toti muschii in acest timp si astfel vei slabi intr-un mod frumos avand o silueta bine conturata. In plus, aparatul Just Fit ofera si frecvente de masaj prin care celulita este eliminata, iar tu te poti relaxa in timp ce acesta face toata treaba.

Just Fit a ajuns rapid lider in Europa si in lume, fiind extrem de apreciat pentru rezultatele sale!

Just Fit este un antrenament EMS wireless ceea ce face antrenamentul extrem de usor, nemaifiind conectat la consola prin fire incomode. Costumul de antrenament este extrem de comod de purtat fiind realizat din materiale de ultima generatie care permite pielii sa respire.

Cu JustFit by Xbody Revolution obtii rezultatele dorite in timp record! 

Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardware-ul si transmite impulsuri electrice controlate in costumul JustFit! Foloseste  un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor, similar exercitiilor de fitness.

Desigur, sfaturile nutritionale si evaluarile corporale periodice nu lipsesc, pentru ca vrem sa facem totul ca la carte, iar tu sa te lauzi cu un stil de viata si un corp sanatos!

Locație