Elimina toxinele si retentia de apa, topeste celulita si reda supletea pielii cu PRESOTERAPIE, 5 sedinte! Terapia este ideala si pentru redarea elasticitatii pielii, prevenirea varicelor, probleme de circulatie sau picioare obosite si umflate.

Lei 225 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 25% Site expirat

informații

Drenajul limfatic la costum sau presoterapia, presupune stimularea drenarii circuitului limfatic prin puterea aerului, utilizand compresii si decompresii succesive. Rezultatul este eliminarea accelerata a toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice si astfel o detoxifiere a organismului.
Drenajul limfatic este recomandat si ca terapie individuala dar mai ales alaturi de orice program de remodelare corporala deoarece prin eliminarea toxinelor si substantelor reziduale, te ajuta sa obtii rezultatele dorite in procesul de slabire dar si sa-ti mentii sanatatea organsmului.
Drenajul limfatic mecanic prezinta numeroase avantaje fata de cel manual:
✅eficacitate crescuta, stimuland mai multe zone in acelasi timp
✅presiune constanta in functie de tipul de program ales, fara riscul de a apasa prea tare un anumit punct; in cazul unei stimulari puternice, nu mai vorbim despre drenaj limfatic, ci despre un masaj terapeutic, iar rezultatele sunt diferite
✅calitatea terapiei va fi mereu aceesi, nu exista riscul ca tehnica sa varieze de la un teraput la altul, sau in functie de oboseala acestuia.
Contraindicatii
in sarcina si alaptare
la menstruatie
cancer in ultimii 5 ani
fragilitate capilara, probleme circulatorii grave, tromboembolism, varice
rani deschise, boli de piele
boli infectioase
hipertensiune
insuficienta renala
claustrofobie severa

Locație