Descopera afectiunile intime din timp si alege pachetul FEMINA – pachet complet GINECOLOGIE, screening de col uterin, ecografie transvaginala, test Babes Papanicolau!! Examenul ginecologic este obligatoriu in viata oricarei femei pentru a detecta din timp eventualele probleme!

Lei 950 În loc de 1.350,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 26 de ore

informații

Cele mai multe boli ale sexului feminin privesc aparatul genital. După debutul vieții sexuale, investigațiile ginecologie se fac de rutină. În felul acesta, preveniți boli grave.
Care sunt cele mai frecvente investigații ginecologice?
Consultația ginecologică se face anual, în lipsa oricăror simptome.
Examenul citologic Babeș-Papanicolau (PAP) se face pentru screening-ul modificărilor colului uterin. Nu doare, este rapid și cel mai important test pentru depistarea displaziei de col uterin și a cancerului de col uterin (cancerul cervical).
Examenul secreției vaginale:
se recoltează când apar modificări ale secrețiilor vaginale
se face de rutină pentru că infecții ale aparatului genital nu dor, dar modifiă trompele uterine și cauzează infertilitate. 
Ecografia transvaginală înseamnă examinarea cu ultrasunete a aparatului genital. Este metoda imagistică cea mai utilizată de investigare a afecțiunilor organelor genitale feminine: uter, ovare, trompe uterine.
Consultația senologică presupune evaluare sânilor pentru a depista din timp afecțiuni mamare. Se completează cu ecografie mamară sau mamografie.

Locație