Regenereaza si intinereste pielea cu pachet SPRING – peeling chimic si microneedling Dermapen! Trateaza ridurile, cicatricile postacneice si porii dilatati cu o combinatie WOW de proceduri! Prinde oferta cu reducere limitata de la elegantul salon BelleZone!

Lei 300 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 40% Site expirat

informații

Regenerează-ți și intinerește-ți pielea cu Dermapen. Sistemul DERMAPEN este un dispozitiv medical bazat pe o tehnologie de ultimă oră ce poate trata cu succes următoarele probleme ale tegumentului: tratamentul ridurilor, tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri, pielea îmbătrânită și afectată de soare; ridurile faciale și din decolteu; hiperpigmentare /probleme de pigmentație, tratamentul vergeturilor, pori dilatați.
Dermapen utilizează cartușe cu ace sterile, individuale pentru siguranța optimă a fiecărui pacient. Datorita sistemului vibrator pe verticală, acele penetrează vertical pielea la adâncimi ajustabile, generând micro canale și stimulând capacitatea naturală de vindecare a organismului prin producția de colagen și elastină.
Dermapen oferă una dintre cele mai bune și acceptate terapii de rejuvenare facială, întrucât nu utilizează substanțe chimice și are o perioadă scurtă de recuperare.
Disclaimer: Rezultatele tratamentului/ procedurii variază de la persoană la persoană,  în funcție de mai mulți factori, precum stilul de viață, de tipul organismului si altele.
Peelingul facial este un tratament dermato-cosmetic ce indepărtează celulele moarte de la suprafața pielii curățând porii în profunzime de impurități.
Peelingurile profunde, formate pe baza de acizi din fructe și ingrediente active, au ca scop principal regenerarea pielii în condiții optime de siguranță, oferind rezultate vizibile și eficiente.
Beneficiile peelingurilor:
Dizolvă stratul de celule moarte
Accelerează procesul de reînnoire la nivelul celular
Optimizează absorbția ingredientelor active din produsele cosmetice
Stimulează circulația sanguină și ajută la oxigenarea țesutului
Îmbunătățește calitatea straturilor superficiale ale pielii
Crește nivelul de hidratare și previne textura rugoasă
Stimulează sinteza fibrelor de colagen
Îmbunătățește elasticitatea și textura pielii
Decongestionează și tratează tenul gras
Reduce inflamația și diminuează semnele acneice și postacneice
Catifelează și întinerește aspectul epidermei
Corectează problemele de hiperpigmentare
Peelingurile profesionale HL I-V au diferite intensități bazate pe combinații variate de acizi(alpha hidroxi, beta hidroxi, retinol și extracte din fructe) pentru corectarea și tratarea diferitelor probleme estetice.
HL Profesional Peels este o gamă eficientă pentru regenerare și corectarea problemelor de ten, cu peelinguri de diferite intensități bazate pe concentrații și combinații diferite de acizi și ingrediente active care oferă rezultate concrete.
Aceste peelinguri profunde sunt diferențiate prin puterea și adaptabilitatea amestecurilor și concentrațiilor active pentru diverse tratamente estetice.
Pentru rezultate optime, cremele cu protecție solară SPF 30 sau 50 reprezintă o condiție obligatorie pe toată perioada tratamentului și post tratament.
Disclaimer: Rezultatele tratamentului/ procedurii variază de la persoană la persoană,  în funcție de mai mulți factori, precum stilul de viață, de tipul organismului si altele.

Locație