Riduri, pori dilatati, cicatrici acnee? Alege tratamentul de mezoterapie faciala cu Microneedling DERMAPEN – trateaza acneea, ridurile si bucura-te de lifting INSTANT asupra pielii! Tratament minim invaziv cu efect antirid puternic pentru o piele intinerita! Produse MESOESTETIC sau TOSKANI!

Lei 750 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 17% Site expirat

informații

Dermapen este un dispozitiv innovator sub forma de stilou are un cap cu 11 ace sterile de unica folosinta, ce executa mii de micro-intepaturi. Aceste ace vibreaza, diminuand senzatiile neplacute.
Nivelul de patrundere al acestor ace se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustat de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.
Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in piele reducand riscul de sangerare.
Tratamentul cu Dermapen foloseste microace care penetreaza tesutul, stimuland astfel productia de colagen pentru o imbunatatire a texturii pielii, micsorarea porilor si reducerea vizibila a ridurilor.  Impactul este minim asupra epidermei, durerea si disconfortul sunt reduse si astfel tratamentul se poate efectua si in zonele sensibile ale fetei.
Beneficiile Tratamentului cu Dermapen:
-imbunatateste aspectul vergeturilor
-reduce dimensiunea porilor
-imbunatateste textura pielii
-reduce liniile fine si ridurile
-se poate folosi si pe o piele cu rozacee, cuperoza sau acnee
Tratamentul cu Dermapen nu este dureros, iar o sedinta dureaza aproximativ 30 de minute.

Locație