Slabeste rapid si sigur cu ELECTROSTIMULARE! Vrei sa scapi de celulita inestetica si depunerile de grasime de pe coapse, fese, aripioare si colacei? Alege 5 sau 10 sedinte de tratament sau opteaza pentru varianta cu Electrostimulare si Vacuum pentru eficienta maxima!

Lei 100 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Constanta
Discount 60% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Electrostimularea este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.

Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.

Locație