Combina 10 sedinte de Cavitatie cu 10 sedinte de Vacuum si elimina eficient celulita si colaceii! Iti recapeti pielea neteda si ferma fara sa depui efort! Prinde oferta cu reducere limitata de la elegantul salon Tania Center Spa!

Lei 400 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 60% Site expirat

informații

Cavitatia, numita si liposuctie virtuala topeste la propriu grasimea. Undele cavitationale determina compresia si dilatarea celulelor adipoasa pana cand membrana cedeaza si se produce astfel explozia celulei. Reziduurile rezultate sunt eliminate ulterior din organism prin sistemul limfatic, de aceea presodrenajul este estential dupa cavitatie.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.

Locație