Alege masajul potrivit nevoilor tale! Fie ca doresti un Masaj de Relaxare sau vrei sa iti remodelezi silueta cu ajutorul Masajului Anticelulitic cu bete de Bambus, la Cory`s Beauty Salon gasesti varianta potrivita pentru tine. Iesi mai mult in evidenta prin energia, increderea in tine si starea de bine oferite de masaj!

Lei 50 În loc de 85,00 Lei Cupoane comandate 15 Oraș Bucuresti
Discount 41% Site Valabil încă 8 ore

informații

Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Locație