Nu te mai cuprind blugii preferati? E timpul sa dai jos cativa cm din talie si sa iti reconturezi formele! SLABESTE ACUM cu 15 proceduri de remodelare care tintesc problemele tale: stratul adipos, colaceii si celulita! Nu mai sta pe ganduri, prinde oferta cu discount si recapata-ti silueta slim!

Lei 300 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 50% Site expirat

informații

Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Impachetarile redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
LIPOLASERUL este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru combaterea celulitei, eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos.
Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
PRESOTERAPIA este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.
Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

Locație