IMPLANT DENTAR Bredent – super-promotie, calitate superioara! Oferta include si consultatie medic specialist, coroana zirconiu, bont protetic clasic si bioptron! Recapata-ti zambetul si increderea la Intermedica HighCare!

Lei 4.300 În loc de 6.050,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 29% Site Valabil încă 43 de ore

informații

Implantul dentar este cea mai eficienta solutie pentru reconstructia dentara! Dintii aplicati pe implant functioneaza ca si dintii naturali, iar tu nu vei simti nici o diferenta! Marele avantaj al implantului dentar (spre deosebire de metodele clasice) este ca dintii invecintati nu sunt afectati in vreun fel, iar gingia ramane sanatoasa!
Orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate opta pentru implant dentar ca si metoda moderna de reconstructie dentara. 
Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali si majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre acestia si noii lor dinti. Spre deosebire de  metodele clasice de reconstructie (punti si proteze partiale), in cazul implanturilor nu sunt afectati in vreun fel dintii vecini; de asemenea gingia ramane sanatoasa, si nu sunt prezente retractia gingivala sau a osului. Tocmai de aceea, implanturile sunt cea mai buna alegere!

Locație