Toxina Botulinica pentru 1,2 sau 3 zone – cel mai mic pret pentru cea mai buna solutie! Scapi de riduri si iti recapeti aspectul ferm al tenului fara interventie chirurgicala! Procedura sigura, fara durere, efectuata de medic specialist!

Lei 480 În loc de 672,00 Lei Cupoane comandate 49 Oraș Bucuresti
Discount 29% Site Valabil încă 47 de ore

informații

Amelioreaza ridurile prin relaxarea muschilor si blocarea impulsurilor nervoase care duc la formarea cutelor in piele! Este ideal pentru a trata zona fruntii, zona intersprancenara, zona perioculara (cunoscuta ca si laba gastii), dar si pentru tratarea ridurilor sin jurul gurii.
Prin injectarea toxinei botulinice in jurul gurii, pe langa estomparea ridurilor, aceasta are si efectul de marire a suprafetei rosii a buzelor, de ridicare a colturilor gurii.
Durata tratamentului (procesul de injectare efectiva a toxinei botulinice) este de cateva minute si de regula nu necesita anestezie. La cerere se poate folosi o anestezie locala sub forma de crema cu lidocaina.
Efectul maxim al tratamentului cu toxina botulinica devine vizibil la 2-4 zile de la injectare si dureaza aproximativ 4-6 luni. Cu fiecare reinjectare ridurile reapar mai putin adanci, pe masura ce muschii “invata” sa se relaxeze, iar distanta intre injectari creste.
Dupa 3 ani de tratamente regulate va fi suficient un tratament de injectare pe an pentru mentinerea aspectului tanar, fara riduri.

Locație