Ten curat si luminos cu tratament facial cu PEELING, masaj si masca faciala pentru hidratare si regenerare in profunzime! Rasfata-te cu tratamentul facial SKIN HEAVEN de la elegantul salon BelleZone!

Lei 104 În loc de 130,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 20% Site expirat

informații

Fața are mulţi muşchi,fiind astfel una dintre cele mai stresate părţi ale corpului. Pe lângă stres, muşchii feţei sunt solicitaţi prin mimică, încruntări şi grimase. Aceste tensiuni se acumulează odată cu trecerea timpului ducând la formarea ridurilor.
Din fericire sunt mai multe moduri plăcute şi relaxante de a contracara formarea ridurilor fără a recurge la chirurgia estetică sau la produse cosmetice scumpe. Printre aceste metode se numără şi masajul facial.
Masajul facial este unul din cele mai apreciate deoarece se eliberează o mare parte din stresul acumulat în corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate şi extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor şi cremelor folosite combinate cu masajul şi stimularea punctelor reflexogene au efect rapid, redându-i fetei strălucirea şi luminozitatea, redându-i tonusul. Repetat cu regularitate masajul facial poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire, la tonifierea muşchilor facialisi la ameliorarea aspectului general al pielii. Prin masaj, celulele pielii sunt mai bine oxigenate şi toxinele eliminate.
Pentru că suprafaţa pielii găzduieşte un număr mare de receptori nervoşi, masajul facial este este eficient pentru ai transmite creierului semne de destindere, fapt ce favorizează  relaxarea întregului corp. Deşi durează 15-20 minute are un efect miraculos de întinerire.

Locație