Piele luminoasa si radianta instant cu pachetul de ingrijire faciala COMPLETE BEAUTY – peeling, extractii, electroderm, masaj, masca, oxigen hiperbaric! Se folosesc produse premium Juliette Armand, Holly Land sau Thalion!

Lei 210 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 30% Site expirat

informații

Calitatea excelentă a ingredientelor, siguranța și eficacitatea maximă sunt principiile de bază ale brandului Juliette Armand. În funcție de nevoile tenului,  puteți alege între hidratare, purificare sau anti-aging.
Datorită ingredientelor de înaltă calitate, rezultatele sunt imediate, pielea rămâne luminoasă și radiantă pentru un timp îndelungat.
În funcție de nevoile dvs, tratamentul cuprinde: demachiere, curăţare profundă, aplicare mască, aplicare serum, masaj manual, aplicare cremă de final, aplicare protecţie solară.
Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric produce oxigen cu o puritate de 98% pe care îl introduce în straturile profunde ale pielii împreună cu ingrediente active: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, colagen, elastină, uree, extract de caviar. Acest mix de substanțe acționează de la exterior spre interior pentru remedierea ridurilor profunde, pielii îmbătrânite, acneeei, petelor pigmentare, cearcanelor și creșterea elasticității pielii.
Pentru o rejuvenare completă a feței, masca facială îi va oferi tenului tău luminiozitate, catifelare și revitalizare.
Masajul facial este unul din cele mai apreciate deoarece se eliberează o mare parte din stresul acumulat în corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate şi extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor şi cremelor folosite combinate cu masajul şi stimularea punctelor reflexogene au efect rapid, redându-i fetei strălucirea şi luminozitatea, redându-i tonusul. Repetat cu regularitate masajul facial poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire, la tonifierea muşchilor facialisi la ameliorarea aspectului general al pielii. Prin masaj, celulele pielii sunt mai bine oxigenate şi toxinele eliminate.
Pentru că suprafaţa pielii găzduieşte un număr mare de receptori nervoşi, masajul facial este este eficient pentru ai transmite creierului semne de destindere, fapt ce favorizează  relaxarea întregului corp. Deşi durează 15-20 minute are un efect miraculos de întinerire.

Locație