Iti doresti un ten hidratat, rejuvenat si intinerit? Alege tratamentele faciale complete de la BelleZone – Radiofrecventa Fractionata SRF sau Radiofrecventa Thermolift! Tenul isi recapata luminozitatea, elasticitatea, iar ridurile sunt estompate inca de la prima sedinta!

Lei 140 În loc de 200,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 30% Site expirat

informații

Tratament facial avansat pentru o piele tânără și radiantă
Te invităm să testezi noul tratament Termo-Lifting la Bellezone Face&Body, disponibil din luna august și să te bucuri de o piele hidratată, rejuvenată și întinerită!
Ce este Thermolift Machine?
Este echipamentul performant, certificat CE, care aplică una dintre cele mai performante tehnologii non-invazive pentru tratamentul antirid și al liftingului facial.
Tehnologia utilizează puterea energiei radio care activează și stimulează producerea colagenului. Se construiesc astfel noi rețele de fibre de colagen care conduc la un aspect vizibil imbunătățit al pielii.
Termo-liftul facial este considerat un tratament avansat pentru lifting-ul pielii.
Energia RF poate penetra pielea cu o mare acuratețe. O singură sesiune poate ajuta în îndepartarea ridurilor și liftingului feței . Se poate observa imediat efectul de piele fermă, întinerită și catifelată.
Cum funcționează Thermolift?
Tehnologia superioară și parametrii tehnici avansați permit incălzirea cu acuratețe și o focusare a energiei la un anumit interval de timp și la o anumită adâncime.
Precizia tratamentului este dată de acuratețea tehnologiei, aceasta permitând o reconstrucție tridimensională a dermului.
Energia frecvenței radio acționează cu acuratețe asupra stratului dermei, pentru a obține efectul clar de fermitate și lifting al feței (the effect of full-face firming and lifting).
Rezultate și beneficii pentru pielea ta
Tratamentul Termo-Lift este utilizat cu succes în tratarea ridurilor la nivelul feței și al gâtului, refacerea elasticității pielii și stimularea producției de colagen, astfel :
Tratament eficient anti-aging: luminozitate și elasticitate
Rejuvenarea completă a feței și gâtului, prin stimularea formării colagenului
Reducerea ridurilor: liniile marionetă, laba gâștei, riduri naso-labiale, la nivelul frunții
Reducerea cearcănelor
Tratamentul este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați și poate fi efectuat la intervale regulate de timp, pentru întreținere și revitalizare.
Contraindicații:
Tratamentul este contraindicat pentru următoarele categorii de persoane:
 Gravide
 Persoanele cu operație by-pass
 Persoanele cu boli de inimă
 Persoanele cu hipertensiune arterială
Radiofrecvență Fracționată
O nouă procedură disponibilă la Bellezone Face& Body, ce tratează eficient semnele îmbătrânirii și stimulează producția de colagen și elastină.
Ce este Radiofrecvența Fracționată?
Este o tehnologie care combină perfect undele radio și mezoterapia fracționată cu micro-ace.
Combinația acestor două metode într-un singur tratament accentuează reducerea cicatricilor, ridurilor, înlăturarea vergeturilor și garantează o îmbunătățire rapidă a texturii pielii.
Aparatul este echipat cu două metode diferite de tratament , ce conferă rezultate pe termen lung.
O metodă ne-invazivă ce combină eficient lumina infrarosie și radiofrecvența bipolară pentru remodelarea dermului profund, stimulând totodată producția de colagen .
Cu aplicatorul non-invaziv SRF dual max (superficial fractional RF) se realizează tratamente antirid și remodelare cutanată fără durere.
Pielea devine mai fermă și conturul facial restabilit.
Este ideal pentru tratarea semnelor de bătrânețe, piele lăsată, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancelelor lăsate și ridurile nasolabiale.
Aplicatorul SRF utilizează două canale unice care combinate produc ablația epidermică și coagularea dermală.
Împreună, cele două canale asigură un tratament tridimensional al zonei tratate, pentru o reîntinerire superioară a pielii, pentru o întindere generală și rezultate consistente pe care va puteți baza.
A doua metodă, invazivă, folosește microneedling cu frecvența fracționată.
Aceasta este o tehnică de stimulare a producției de colagen, deci o metodă excelentă de rejuvenare cutanată.
Este una din cele mai eficiente tehnici de întinerire a pielii, îmbunătățind aspectul ridurilor fine sau profunde, ajutând și la corecția porilor dilatați, a cicatricilor post-acneice, a anumitor tipuri de pete pigmentare, a vergeturilor sau a pielii flasce de la nivelul feței, gâtului, decolteului sau a corpului, apărute în urma curelor de slăbire sau după naștere.
Stimulând colagenul propriu, rezultatele sunt naturale, fără a schimba fizionomia persoanei.
MRF folosește ace fine care penetrează pielea la diferite adâncimi, pentru o durată setată în ms, în funcție de zona tratată, livrănd în profunzime energia radiofrecventei.
Astfel se creează mici leziuni în dermul profund înconjurat de țesut intact care are capacitatea de regenerare.
Rezultate și beneficii pentru pielea ta
Prin declanșarea procesului de vindecare a pielii și prin activarea celulelor care produc fibre de colagen și elastină, obținem o piele mai fermă, mai luminoasă și întinerită.
Pentru rezultate bune sunt necesare în medie 3 ședințe la un interval de 4-6 săptămâni. Rezultatele finale se văd la aproximativ 3 luni după ultima ședință, dar sunt vizibile de la primul tratament.
Tratamentul are efecte benefice iar rezultatele sunt vizibile de la prima ședință :
Pori dilatați
Cicatrici postacneice
Pete hiperpigmentare
Riduri fine & profunde la nivelul feței și al gâtului
Vergeturi și piele flască
Procedura se efectuează după aplicarea unei creme anestezice și durează 30-40 minute.
După procedură se poate aplica o mască rece, calmantă. Imediat după procedura pielea se va înroși timp de câteva ore dar disconfortul va dispărea după 24 ore, perioadă după care se poate aplica machiaj.
Este indicată evitarea expunerii la soare sau solar cu 1-2 săptămâni înainte și după tratament.
Este important să se utilizeze creme foto-protectoare cu factor înalt de protecție pe întreaga durată a tratamentului și la o lună după finalizarea lui.

Locație