Remodelarea corporala cu BellaShape, Cavitatie si Presoterapie! Scapa de cm in plus si topeste celulita cu o combinatie imbatabila de proceduri! Alege pachetul care ti se potriveste si obtine corpul mult visat in timp record! Salon elegant, zona Bdul Mamaia

Lei 56 În loc de 80,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 30% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Belashape foloseşte cea mai performantă inovaţie tehnologică pentru tratamentul celulitei şi a depozitelor de grăsime localizate,reduce aspectul celulitei într-un mod sigur şi non-invasiv. Belashape combină patru tehnologii pentru tratarea celulitei:
Lumina infraroșie
Radiofrecvența bipolară
Vacuum
Masajul cu rolele mecanice
Datorită acţiunii sinergice şi multiple a unui masaj mecanic şi a unui dispozitiv de aspirare în vid, combinat cu acţiunea radiofrecvenţei şi a razelor infraroşii, cu acest tratament se produce reducerea volumului ţesutului adipos şi refacerea tonusului pielii.
Cu echipamentul BelaShape se observă o scădere de peste 2 cm în circumferința abdomenului și peste 1,5 cm reducere la coapse.
Presodrenajul este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Foloseşte o tehnologie avansată, atât pentru a trata vasele de sânge şi insuficientă sistemului limfatic, cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, reţinerea de apă. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate în slăbire şi detoxifiere.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Ce este cavitatia ?
UCRF ori CAVITATIA este una dintre cele mai eficiente modalitati de a REMODELA CORPUL si de a SCAPA DE CELULITA.
Datorita CALDURII SI MICROVIBRATIILOR produse la nivelul pielii care ajung in tesutul conjunctiv este marita rata de producere a COLAGENULUI si ELASTINEI. Ultrasunetele cu o frecventa de 40 Hz sunt transmise in tesutul gras creand bule cavitationale. Datorita presiunii exercitate asupra tesutului gras care este lichefiat, celulele grase sunt transformate in acizi grasi. Limfa curata rezidurile si le elimina din corp cu ajutorul ficatului in primele 72 de ore de la procedura.Numarul sedinte lor necesare variaza de la persoana la persoana, in functie de stilul de viata, de factorul genetic si de gradul celulitei. HIDRATAREA joaca un rol esential in functionarea optima a sistemului limfatic datorita caruia, tratamentul cu CAVITATIE isi dovedeste eficacitatea.

Locație