Ten luminos si vizibil intinerit de la prima sedinta cu Tratament facial complex – HIDRAFACIAL! Procedura foloseste hidrodermabraziunea combinata cu curatarea si hidratarea in profunzime avand rezultate asupra sanatatii si luminozitatii pielii, reducerea ridurilor, a liniilor fine si a porilor mariti!

Lei 133 În loc de 190,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Constanta
Discount 30% Site expirat

informații

Hidrafacial este o tehnologie avansată care combina simultan curăţarea,exfolierea, extragerea, hidratarea şi protecţia oferită de antioxidanţI, cu rezultate în curăţarea profundă a porilor, îndepărtarea comedoanelor,  reducerea dimensiunii porilor, îmbunătăţirea texturii pielii, tonifiere şi hidratare.
Minimalizează semnele de îmbătrânire prematură cu o combinaţie de peptide. Minimalizează porii congestionaţi şi îmbunătăţeşte cicatricile post-acneice.
Are efect asupra petelor solare iar tenul devine mai uniform.
Capul de tratament propulsează soluţia de tratament în mişcarea spirală din centru spre extremitate şi asigură o penetrare adâncă în tegument. Astfel sunt dizolvate reziduurile de pe suprafaţa pielii,sebum,celule moarte, comedoane sau micro-organisme – într-un final vacuumul îndepărtează acestea.
Avantajele multiple ale HidraFacial:
curatarea tenului
hidratare in profunzime
restabilireea sanatatii pielii
reducerea ridurilor de expresie si a liniilor fine
tratarea cu succes a petelor pigmentare - micsorarea porilor
 
 

Locație