Slabeste RAPID si elimina celulita inestetica cu cel mai eficient tratament corporal! Rezultate spectaculoase in timp record cu tehnologia BellaShape! Cu ajutorul masajul endermologic se observa o scadere de peste 2 cm in circumferinta abdomenului si peste 1,5 cm reducere la coapse.

Lei 336 În loc de 480,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 30% Site Valabil încă 45 de ore

informații

Belashape foloseşte cea mai performantă inovaţie tehnologică pentru tratamentul celulitei şi a depozitelor de grăsime localizate,reduce aspectul celulitei într-un mod sigur şi non-invasiv. Belashape combină patru tehnologii pentru tratarea celulitei:
Lumina infraroșie
Radiofrecvența bipolară
Vacuum
Masajul cu rolele mecanice
Datorită acţiunii sinergice şi multiple a unui masaj mecanic şi a unui dispozitiv de aspirare în vid, combinat cu acţiunea radiofrecvenţei şi a razelor infraroşii, cu acest tratament se produce reducerea volumului ţesutului adipos şi refacerea tonusului pielii.
Cu echipamentul BelaShape se observă o scădere de peste 2 cm în circumferința abdomenului și peste 1,5 cm reducere la coapse.
Liposucția Ultrasonică Non-Invazivă reprezintă o revoluție în domeniul remodelarii corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate. Ultrasunetele pătrund în stratul adipos și „sparg” celulele grase. Aceste celule grase distruse, sunt preluate de circuitul limfatic și eliminate.
Presodrenajul este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Foloseşte o tehnologie avansată, atât pentru a trata vasele de sânge şi insuficientă sistemului limfatic, cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, reţinerea de apă. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate în slăbire şi detoxifiere.

Locație