Tonifiere si slabire cu tratament complet 28 sedinte de Tunel, Electrostimulare, Presoterapie si Radiofrecventa! Scapi de celulita si topesti cm in plus fara sa depui efort! Prinde oferta cu reducere si elimina aspectul inestetic de coaja de portocala, aripioarele si colaceii de grasime!

Lei 250 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 50% Site Valabil încă 12 ore

informații

Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Presoterapia este un tratament corporal complementar terapiilor din pachet. Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.

Locație