Remodelare Corporala cu o combinatie imbatabila de proceduri: Impachetari la tunel, Electrostimulare, Cavitatie si Vacuum Celludrain! Alege pachetul care ti se potriveste, bucura-te de rezultate spectaculoase si de o silueta WOW!

Lei 400 În loc de 550,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 27% Site Valabil încă 14 ore

informații

Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Impachetarile completeaza de minute terapia cu vacuum. Redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
Cavitatia, numita si liposuctie virtuala topeste la propriu grasimea. Undele cavitationale determina compresia si dilatarea celulelor adipoasa pana cand membrana cedeaza si se produce astfel explozia celulei. Reziduurile rezultate sunt eliminate ulterior din organism prin sistemul limfatic, de aceea presodrenajul este estential dupa cavitatie.

Locație