Obtine silueta perfecta cu pachetul de 5 sedinte Vacuum, 5 sedinte Masaj si 5 sedinte Electrostimulare! Scapa de aripioare, colacei si de inestetica celulita in timp record! Nu rata oferta LIMITATA si vino sa-ti remodelezi corpul!

Lei 480 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 47% Site Valabil încă 33 de ore

informații

Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Masajul anticelulitic este o metoda 100% naturala si foarte eficienta de a combate celulita! Prin miscari speciale de masaj este stimulata circulatia sangvina si circulatia limfatica. Se Actioneaza direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor.

Locație