SOS abdomen! Abdomenul tau are nevoie URGENT de reabilitare? Tonifiere si piele sanatoasa cu cele mai noi tehnologii de slabire si remodelare corporala Criolipoliza si Lipozzero sau Safyre si Lipozzero! Adio colacei, aripioare si cm in plus!

Lei 480 În loc de 1.200,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 60% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Performantele Criolipolizei - CoolTech Cocoon, tehnologie extrem de sigura si cu rezulatate GARANTATE, sunt apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai!
Este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata. Aparatul ajunge pana la temperatura de -5° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.
Poti utiliza personal mai multe vouchere pentru a beneficia de mai multe tratamente! Daca veti cumpara un  voucher cu mai multe aplicari, sau chiar mai multe vouchere, veti putea utiliza aplicarile pentru mai multe zone sau chiar pentru aceeasi zona, cu mentiunea ca trebuie sa faceti o pauza de 45 de zile intre aplicari. Sedintele de DermoCell, Dermotherm sau VelaSmooth (doar endermologie, adica (vacumare endermologica cu role mecanice fara infrarosii si radiofrecventa) se efectueaza pe doar pe zona tratata cu criolipoliza, la un interval de cel putin o saptamana de la momentul terapiei cu criolopoliza iar durata este de 20 min./sed. Aceste proceduri completeaza foarte eficient rezultatul Criolipolizei!CoolTech are doua capete ce sunt aplicate simultan in cadrul aceleiasi sedinte. Manerul aplicatorului produce vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -5° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Etapele tratamentului:
1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.
Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru ca organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

 
 
 
 

Locație