Elimina celulita si remodeleaza-ti silueta cu sedintele de Cavitatie, Presodrenaj si Impachetari la tunel! Pielea isi recapata fermitatea si aspectul neted, iar kilogramele in plus dispar instant! Prinde oferta cu reducere limitata si bucura-te de rezultate spectaculoase la un pret WOW!

Lei 312 În loc de 1.250,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 75% Site Valabil încă 8 ore

informații

Impachetarile completeaza de minute terapia cu vacuum. Redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Presodrenajul ajuta la stimularea circulatiei sangvine si limfatice, intensificand metabolismul celular. Astfel, reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mentionate mai sus si toxinele acumulate in organism sunt eliminate rapid. 

Locație