Pleoape cazute? Solutia este operatia de BLEFAROPLASTIE – chirurgie estetica de ridicare pleoape cu rol de intinerire! Schimbare radicala INSTANT! Elimina aspectul ochilor obositi, lifteaza fruntea si sprancenele! Dr. Filip, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

Lei 6.240 În loc de 7.200,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș National
Discount 13% Site expirat

informații

Blefaroplastia - tratamentul ideal pentru pleoape cazute sau cu exces de piele, are ca scop eliminarea excesului tegumentar si grasos aflat la nivelul pleoapelor superioare si inferioare.
Operatia de intinerire chirurgicala a pleoapelor are rol functional dar si estetic. Aspectul ochilor obositi este eliminat complet, sterge instant pana la 10 ani de pe chipul tau si sunt ridicate sprancenele cu aspect cazut.
Daca observi exces de piele deasupra pleoapei superioare, ochii par obositi tot timpul, pleoapele sunt umflate sau daca aveti pungi si cearcane sub ochi, operatia de blefaroplastie este alegerea ideala pentru a scapa de probleme.
Operatia este usoara, simpla si cu timp de recuperare scurt. Se efectueaza sub anestezie generala, pentru comfortul dumneavoastra, si dureaza intre 1 - 2 ore.
Recomandare: pentru rezultate spectaculoase, aceasta interventie poate fi asociata cu liftingul fruntii, al fetei sau al sprancenelor ori cu alte interventii estetice non-invazive de tipul fillerelor.
Dupa interventie, edemul si echimosele sunt vizibile, dar dispar complet in 4-7 zile. Pentru a reduce edemul, se recomanda aplicarea de comprese reci pe pleoape. Cicatricile post-operatorii sunt foarte fine, iar in 3-4 luni devin insesizabile. 
Campul vizual se imbunatateste, fata capata un aspect intinerit si luminos.
Chirurgia pleoapelor cazute sau cu pungi se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de varsta!

Condiții de utilizare

 

Locație