Idee de cadou inedita ! Conduci masina HOT ROD care este foarte mica printre masinile normale care par gigantice! Descopera Bucurestiul cu un tur de 90 sau 120 min, condus de ghid experimentat. Adrenalina! Experienta unica!

Lei 299 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 25% Site Valabil încă 8 ore

informații

 Hot Rod Fun Bucharest a inteles ca dincolo de granitele tarii, conceptele si proiectele mari in sustinerea si dezvolatarea unui mediu social productiv iau nastere intr-un ritm alert care stimuleaza de la sine toate mecanismele economice ale unei tari.
In context antreprenorial, ideea de diversificare a naturii unui business reprezinta principala sursa de dezvoltare sociala, iar in acest sens Hot Rod Fun a ales sa dezvolte un mediu de entertainment amuzant, incitant si divers, atat pentru turisti cat si pentru romani.
Diversificarea mediului de activitati din Bucuresti aduce de la sine o paleta mai larga de optiuni pentru turisti, romani cat si domeniului de corporate. Hot Rod Fun Bucharest ofera instrumentele necesare pentru a acoperi nevoile pietii in plan turistic, local si de business. Tururile ghidate oferite de noi se incadreaza in pachete diferite pentru nise diferite de clienti. De la tururile romantice pana la tururile de teambuilding, reusim sa targetam un public larg si potential consumator.
Ideea de noutate adusa de aceste masinute, vine prin faptul ca desi par niste masini in miniatura, emana puterea si forta unui cart, atat prin caracteristicile sale tehnice prezentate mai sus, cat si prin zgomotul care te trimite cu gandul la aventura.

Condiții de utilizare

 

Locație