Oferta Paste - Comfort Suites 4* din Predeal! Cazare 3 nopti pentru 2 persoane, in Camera Dubla, Camera Dubla DELUXE sau SUITA Sunflower cu mic dejun inclus, dejun (cu dejun Pascal pe 19.04) si cina! Acces piscina, sauna, jacuzzi, parcare, wi-fi! Valabil 17–20.04.2020

Lei 3.450 Cupoane comandate 5 Oraș National
Discount 0% Site expirat

informații

Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
La cerere, putem oferta oricate nopti doriti, in functie de disponibilitate.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Camerele, dotate dupa cele mai inalte standard, va intampina cu un romantic  pat  matrimonial cu baldachin decorat cu petale de trandafir ; puteti admira superbul peisaj montan vizibil chiar de la fereastra camerei dumneavoastra.
Restaurantul Libanez  ofera oaspetilor specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala si o atmosfera unica.

Locație