Marirea sanilor cu implant mamar de cea mai buna calitate: MENTOR sau MOTIVA! Dr. Cristina Filip medic specialist Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica. Sani perfecti, fermi si cu aspect natural! Consult gratuit

Lei 12.900 În loc de 16.800,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 23% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Augmentarea mamara este una dintre cele mai populare si frecvente interventii estetice, iar peste 90 % dintre paciente sunt multumite pe termen lung de succesul si aspectul sanilor postoperator.
Mamoplastia de augmentare este o interventie chirurgicala realizata in scopul maririi sanilor in anumite situatii :
pentru a infrumuseta conturul corporal al unei persoane care realmente considera ca bustul sau este prea mic
pentru a corecta scaderea in volum a sanilor dupa o nastere/ pierdere semnificativa in greutate
pentru a egaliza volumul sanilor, in cazul unei diferente semnificative intre cei doi sani
pentru a restaura forma sanilor dupa o pierdere partiala sau totala de tesut mamar datorata unor situatii deosebite (interventii chirurgicale)
pentru inlocuirea unor implante mamare existente, in scop cosmetic sau reconstructiv.
Augmentarea mamara consta in introducerea unui implant mamar (Mentor/ Motiva) fie sub glanda mamara, fie sub muschiul pectoral mare. Inciziile sunt efectuate in santul inframamar. Implantele mamare sunt produse intr-o varietate foarte larga de forme si dimensiuni : alegerea implantului va fi realizata impreuna cu chirurgul plastician in functie de preferintele dvs. si situatia locala a sanilor si toracelui dumneavoastra.
Mentor – cel mai popular brand de implanturi mamare cu silicon din intreaga lume. Afla in continuare de ce toti chirurgii de top aleg sa opereze cu marca de silicoane Mentor si de ce sunt cea mai buna alegere si pentru tine.
Mentor este un brand American, recunoscut ca lider mondial in productia de implanturi cu silicon.
Calitate premium, superioara.
Mentor este primul producator de implanturi care ofera garantie pentru produsul folosit.
Desi calitatea superioara este de necontestat, pretul acestora este unul avantajos in comparatie cu alte  branduri de aceeasi calitate.
 Acceseaza sectiunea DESCRIERE pentru a vedea care sunt recomendarile inainte si dupa interventia chirurgicala de marire a sanilor!

Condiții de utilizare

 

Locație