Test de efort EKG la super-pret! Ameteli, dureri in piept, respiratie ingreunata? Urmareste schimbarile prin care trece inima in timpul efortului fizic printr-un test de efort EKG la clinica Erenamed, Piata Victoriei, program inclusiv in week-end

Lei 135 În loc de 180,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 25% Site Valabil încă 27 de ore

informații

Testul de efort EKG este de fapt un traseu EKG care urmareste schimbarile prin care trece inima in timpul efortului fizic.Efortul fizic este unul standardizat progresiv crescator, efectuat sub monitorizarea atenta a acuzelor pacientului (de tipul durere, lipsa de aer sau vertij, ameteala), a electrocardiogramei, cat si a principalelor variabile hemodinamice, acestea fiind tensiunea arteriala, pulsul, saturatia in oxigen a sangelui.La cabinetul nostru, testul de efort se efectueaza la cicloergometru (bicicleta) si se incheie atunci cand pacientul atinge un puls maxim sau un puls tinta, acesta fiind individualizat in functie de varsta pacientului.
Durata testului este de cca 15 minute.Testul de efort decurge sub supravegherea unui medic. Este o metoda accesibila, neinvaziva, care poate fi indicata pentru depistarea si aprecierea severitatii bolii cardiace ischemice, in cazul suspiciunii bolii cardiace ischemice sau in cazul pacientului cu multipli factori de risc cardiovasculari pentru screening sau chiar evaluarea capacitatii de efort si eficienta tratamentului  la pacientii cu boala cardiaca cunoascuta.

Locație