Descopera si tu secretul siluetei slim si topeste rapid cm in plus! Incearca acum remodelarea cu 10 sedinte LPG Lipo M6 si 10 impachetari la tunel cu raze infrarosii. Vei vedea pe pielea ta ca intr-adevar isi fac efectul! Grasimea incapatanata dispare si pielea isi recapata fermitatea

Lei 999 În loc de 1.200,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 17% Site Valabil încă 27 de ore

informații

LPG Lipo M6  este un echipament endermologic ultra-modern, cu rezultate uimitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime, conturarea corpului, cresterea fermitatii si elasticitatii pielii, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei si diminuarea retentiei de apa.
Studiile arata ca LPG Lipo M6 ofera rezultate excelente chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG.
Impachetarile la tunel cu raze infrarosii, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, grasimi si metale grele, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia prin pori.
Spre deosebire de sauna, care produce caldura in afara corpului, caldura sanatoasa a razelor infrarosii de adancime se realizeaza prin oscilatia moleculara din tesut. Deoarece temperatura de 60-70 de grade celsius este relativ mica, clientul poate ramane mai mult timp si mai linistit in tunelul de incalzire. La sauna obsinuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15 % grasimi si alte toxine in comparatie cu folosirea caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, transpiratia constand in aproximativ 70-75 % apa si 25-30% din grasmi, metale grele si toxine.

Locație