Slabeste RAPID si eficient cu 18 terapii de remodelare! Depuneri de grasime in zona abdomenului si a coapselor? Nu stii ce sa faci sa scapi de aceasta problema? Iti recomandam SLABIREA LOCALIZATA cu mix de terapii: LipoLaser, Impachetari la cald si la rece si Fast Slim! Ofera un puternic efect anticelulita, redau fermitatea pielii si te scapa de aspectul de coaja de portocala!

Lei 299 În loc de 770,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site Valabil încă 14 ore

informații

LipoLaser: Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.  Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
Electrostimularea Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Presoterapia este un tratament corporal complementar terapiilor din pachet. Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.
Impachetarile la cald, la tunel cu raze infrarosii, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Impachetarea la rece produce o reactie interna care actioneaza asupra metabolismului celulelor adipoase accelerand arderea grasimilor, imbunatateste circulatia sangvina si are un efect decontractant, relaxand musculatura, elimina surplusul de apa retinut in corp. Sunt ideale pentru slabit, combaterea celulilei si vergeturilor.

Locație