BLEFAROPLASTIE, interventie realizata de medic primar in chirurgie plastica si estetica! Schimbare radicala, STERGE 10 ANI de pe chipul tau, elimina aspectul obosit al ochilor si ridica sprancenele cazute cu procedura revolutionara!

Lei 1.750 În loc de 2.949,00 Lei Cupoane comandate 38 Oraș Bucuresti
Discount 41% Site Valabil încă 35 de ore

informații

Dr. Cristina Bejan - medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă și estetică, din 2003. A terminat Facultatea de medicină și farmacie „Dr. Carol Davila” din București în 1992 și a fost printre primele generații de medici specialiști postrevoluție.
Blefaroplastia – Tratamentul pentru pleoape cazute sau cu exces de piele, are ca scop eliminarea excesului tegumentar si grasos aflat la nivelul pleoapelor superioare si inferioare.
Cauza pleoapelor cazute sau a pungilor de sub ochi este, in primul rand, procesul de imbatranire manifestat prin scaderea elasticitatii pielii, modificari ale grasimii periorbitale si, nu in ultimul rand, actiunea radiatiei solare asupra tegumentelor periorbitale. Apare un exces de piele si grasime care duce la scaderea cimpului vizual si aparitia oboselii vizuale prin ptoza pleoapei superioare precum si la aparitia de riduri si pungi la nivelul pleoapei inferioare si confera fizionomiei un aspect obosit. O fata cu pleoape cazute si ochi obositi ara mult mai imbatranita decat varsta reala. Redarea luminozitatii zonei ochilor este cea mai eficienta si mai simpla interventie chirurgicala estetica de reintinerire. Interventia elimina aspectul de oboseala datorat pungilor pleoapelor inferioare si excesul de piele al pleoapei superioare, iar postoperator privirea capata luminozitate si voiciune, fizionomia devine mai deschisa, mai intinerita. Aceasta interventie se poate realiza independent sau impreuna cu alte interventii estetetice faciale non-invazive de tipul fillerelor sau toxina botulinica sau impreuna cu miniliftingul temporal.
Interventia corecteaza pungile si tegumentul redundant al regiunii periorbitale.
Dupa interventie:
-edemul si echimozele sunt constante si semnificative, dar dispar in 4-7 zile
-cicatricile postchirurgicale sunt foarte fine si in 3-4 luni devin insesizabile
-campul vizual se imbunatateste semnificativ iar fizionomia capata un aspect tonic, deschis.
-chirurgia pleoplelor cazute sau cu pungi se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor si nu este limitata de varsta.

Blefaroplastia realizata cu ajutorul Laserului Eufoton Aton se realizeaza sub anestezie locala minima, fără durere şi durează max 60min, pacientul putand pleca imediat acasă.
Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic sau cu fire dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Evident, vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.
Acţiunea endoliftului se produce la joncţiunea între dermul profund şi stratul superficial al grăsimii. Rezultatul apare dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei -opt luni. Majoritatea persoanelor necesita una sau doua sedinte de tratament. Se recomanda purtarea unui pansament compresiv 3 zile. Durerea usoara si senzaţiile uşoare de arsură pot rezista 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă spontan, fără medicaţie. Un uşor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care se rezolvă spontan în 7-10 zile. Rezultatul final este vizibil dupa minim 3 luni. Tehnica endoliftingului este comparabilă cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), dar implică riscuri şi un disconfort mult mai mic pentru pacient.

Condiții de utilizare

 

Locație