Oferta Criolipoliza COOLTECH, slabire localizata la -8 grade Celsius! Vrei sa slabesti fara operatie de liposuctie? Atunci alege o metoda de slabire rapida, non-invaziva cu rezultat rapid, disponibila in centrele Atelierul de Slabit din Dorobanti, AFI si Tineretului.

Lei 860 În loc de 1.678,00 Lei Cupoane comandate 33 Oraș Bucuresti
Discount 49% Site Valabil încă 10 ore

informații

Ce este Criolipoliza CoolTech?
Tratamentul de remodelare corporala efectuat prin criolipoliza cu aparatul CoolTech reduce semnificativ si eficient tesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de racire controlat care este incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Aparatul de slabire este conceput in asa fel incat sa distruga doar celulele grase, protejand tegumentul, fibrele de colagen şi restul tesuturilor din jur. Principiul de actiune al aparatului se bazeaza pe o racire controlata, pana la -8°C, ce distruge adipocitele, permitand astfel sa-ti remodelezi corpul asa cum iti doresti. 
 
Cum functioneaza aparatul Cooltech?
Aplicatorul aparatului Cooltech trage in cavitatea acestuia tesutul adipos printr-un efect de vacuum, ceea ce duce la oprirea temporara a circulatiei sangvine, facilitand inghetarea celulelor grase. Fiecare persoana are un numar finit de celule adipoase, numite şi adipocite. Un adipocit contine apa, glicerol şi pana la 5 tipuri de acizi graşi. Criolipoliza efectuata cu aparatul Cooltech este singurul tratament capabil sa distruga 4 din cei 5 acizi graşi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43°C.
Tratamentul de criolipoliza ajuta la instalarea procesului natural de eliminare a grasimilor din organism. Din punct de vedere stiintific, macrofagii care sunt enzime ale corpului ce ”curata” corpul de toate tesuturile moarte, sunt atrasi in locul unde este aplicat aparatul şi descompun celulele in componente primare: aminoacizi si apoproteine, pe care corpul le refoloseşte pentru a realiza functiile naturale.
 
Care sunt beneficiile tratamentului de criolipoliza cu aparatul Cooltech la Atelierul de Slabit? 
O sedinta de tratament de criolipoliza Cooltech permite tratarea a doua zone mari de pe corp in care exista tesut adipos, respectiv grasime. 
Rezultatele devin vizibile dupa o singura sedinta de tratament: efectul tratamentului apare progresiv incepand cu ziua 14 dupa efectuarea sedintei si isi atinge potentialul maxim in ziua 45.
Procedura nu este dureroasa si nu necesita perioada de recuperare;
Criolipoliza Cooltech este un tratament de slabit non-invaziv, alternativ pentru liposuctie fiind eficient pentru grasimea de pe coapse, fese, abdomen si brate;
Tratamentul ideal pentru a elimina depozitele de grasime de pe o anumita zona;
Efectele tehnologiei din spatele aparatului Cooltech sunt dovedite clinic, pe baza a peste 1 milion de tratamente;
Satisfactia clientilor atinge o rata de 95%, procent documentat de dezvoltatorii aparatului

Condiții de utilizare

 

Locație