Epilare Definitiva FULL BODY cu LASER Elysion PRO! Rezultate exceptionale pe orice tip de piele sau fir de par, Frecventa epilare 1 sedinta la 6-8 saptamani. Voucherul poate fi folosit in Centrele Atelierul de Slabit din Dorobanti, AFI Cotroceni sau Tineretului

Lei 750 În loc de 1.544,00 Lei Cupoane comandate 23 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 8 ore

informații

De ce epilare definitiva in cadrul centrelor Atelierul de Slabit?
Centrele Atelierul de Slabit din Bucuresti au in dotare echipamente de ultima generatie si terapeuti specializati in procedura de epilare definitiva. In plus, in cadrul centrului Atelierul de Slabit din zona Dorobanti, lucreaza medici specializati in dermatologie care te pot ajuta cu un diagnostic corect al pielii tale si pot raspunde intrebarilor despre epilarea definitiva. 
 
Tratarea zonelor mari de piele intr-un timp mai scurt, fara durere
Scheme si protocoale de tratament personalizate
Medici dermatologi 
Epilare cu laserul Dioda Elysion Pro, ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii
Rezultate garantate de la prima sedinta 
 
Medicii Clinicii AS, din cadrul Atelierului de Slabit raspund celor mai frecvente intrebari legate de epilarea definitiva cu laser:
Am pielea deschisa la culoare. Ma pot epila cu laser?
Da, epilarea se poate efectua chiar si pe o piele deschisa la culoare, Elysion-Pro fiind singurul echipament care permite epilarea in siguranta pentru acest fototip cutanat.
 
Am alunite pe corp. Pot folosi epilarea cu laser? 
Da, se poate folosi epilarea cu laserul Dioda pe alunite, acestea fiind acoperite cu un creion dermatograf alb care are rolul de a impiedica modificari ale structurii alunitei.
 
Care sunt avantajele epilarii cu laser? 
Epilarea cu laserul dioda reduce iritatiile pielii, inflamatiile, firele crescute sub piele, previne si trateaza foliculita si ofera o piele fina si catifelata o perioada indelungata de timp.
 
Cand scap de firele de par dupa epilarea cu laser? 
De la prima sedinta se observa eliminarea unui procent de 25-30% din totalul firelor de par nedorite. Se reomanda un numar de minim 6 sedinte, insa in functie de cantitatea de melanina si starea hormonala a fiecarui pacient, numarul de sedinte poate sa difere (cu 1-2 in plus pe zone precum fata si inghinal).
 
Epilarea cu laser este permanenta? 
Epilarea cu laserul dioda este progresiv definitiva iar dupa terminarea tratamentului se recomanda sedinte de intretinere. In functie de varsta si starea hormonala a fiecarui pacient, aceste sedinte se efectueaza la o distanta de un an, doi sau chiar mai mult.
 
Cat de sigura este metoda de epilare cu laser?
Studiile clinice au aratat ca aceasta metoda de epilare progresiv definitiva cu laserul dioda, este una sigura si care nu produce niciun fel de modificari la nivelul metabolismului celular. Energia emisa de catre laser se focuseaza pe absortia melaninei din folicului de par, distrugandu-l de la radacina, vasele de sange se coaguleaza, astfel foliculul de par nu mai are putere de regenerare.

Locație