Remodelare Corporala cu pachetul TOTAL CHANGE cu 16 proceduri la super-pret! Slabire rapida cu cele mai eficiente terapii: DERMOCELL,Tunel cu infrarosii sau Ultrasunete si diagnosticare corporala cu kit-ul Cell Meter! Salon elegant, zona Titan!

Lei 450 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 35 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Tunel Infrarosu - NO CELLULITE
Tunelul cu infrarosii No Cellulite este o sauna profesionala, moderna si ergonomica, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Infrasauna are rezultate spectaculoase asupra excesului de grasime, trateaza edemele, celulitaa si detoxifiaza tesuturile. Ideal pentru tratamanete anticelulita si pentru impachetari corporale.
Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si centimetri.
DERMOCELL - Masaj transdermic
Imbina forta de suctiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al terapiei, dubland eficienta tratamentului. In plus, terapia LED (culoare rosie) aplicata in acelasi timo tripleaza efectele tratamentului.
DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar.
La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi atenunandu-le din prima sedinta.

Locație