XBODY si Masaj (relaxare si anticelulitic), pachet 20 sedinte! Slabeste GARANTAT si tonifiaza-te rapid, fara diete! Alege combinatia imbatabila si topeste colaceii si aripioarele, scapa de piele flasca si de celulita inestetica. Valabil pana pe 30 noiembrie!

Lei 540 În loc de 1.400,00 Lei Cupoane comandate 18 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site expirat

informații

O sedinta XBody decurge foarte simplu! Imbraci costumul special cu electrozi, si efectuezi miscari usoare conform indicatiilor antrenorului. Costumul este conecta la o consola, de unde se seteaza programul de lucru si intensitatea curentului. Prin stimularea cu ajutorul curentului electric, muschii sunt lucrati in profunzime, fara a se pune presiune pe articulatii (ca in cazul antrenamentelor traditionale cu greutati).
Contractiile musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort, insa la o intensitate mult mai mare. Electrozii din costum sunt plasati in puncte cheie, astfel ca in cele 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe musculare ale organismului, si peste 90% din muschii intregului corp, inclusiv cei situati in profunzime.
De ce trebuie sa incerci si tu XBody? Iti tonifiaza ultrarapid musculatura, scazi in centimetri si kilograme, tratezi eficient celulita, previi o sumedenie de afectiuni, si ta juta sa tereculerezi rapid dupa nastere, accidente sau alte interventii.

Locație