Slabesti in timp record! Incepe astazi transformarea cu revolutionarul VelaSmooth, 40 min/sed, 2 sed. de PRESODRENAJ si 2 sed. Impachetari la tunel cu infrarosu! Depozitele de grasime, aspectul de coaja de portocala si pielea lasata sunt un cosmar din trecut. Lasa rezultatele uimitoare sa te surprinda in cel mai placut mod!

Lei 439 În loc de 640,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș National
Discount 31% Site Valabil încă 24 de ore

informații

VelaSmooth face parte din categoria ultimei generatii de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala si conturarea siluetei. 
VelaSmooth combina 4 tehnologii simulta in momentul actiunii: Lumina Infrarosu care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime, Radiofrecventa bipolara care incalzeste tesutul pana la 15mm adancime, Vacuum-ul care asigura livrareae precisa a energiei si role mecanice, menite sa realizeze drenajul limfatic necesar eliminarii rapide a toxinelor si a continutului de grasime.
Presodrenajul ajuta la stimularea circulatiei sangvine si limfatice, intensificand metabolismul celular. Astfel, reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mentionate mai sus si toxinele acumulate in organism sunt eliminate rapid.
Impachetarile la tunel cu infrarosu - Redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
 

Locație