Slabire rapida in 30 de zile cu 95 proceduri de remodelare pentru un corp de invidiat! Prinde oferta cu reducere LIMITATA si obtine silueta mult visata in cel mai scurt timp, fara diete sau ore interminabile la sala!

Lei 250 În loc de 2.300,00 Lei Cupoane comandate 24 Oraș Bucuresti
Discount 89% Site expirat

informații

Pachetul contine o gama variata de proceduri atat pentru slabit si eliminarea celulitei cat si pentru ingrijirea si tonifierea pielii si musculaturii.
Revolutionarul  Lipolaser "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.
Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Cavitatia, numita si liposuctie virtuala, are foarte bune rezultate in slabirea localizata, tonifierea pielii si diminuarea tesutului adipos. Sunt utilizate unde cavitationale (unde acustice de joasa frecventa si intensitate mare) ce creaza un efect de vid in profunzimea pielii (se creeaza bule cavitationale) determinand dilatari si compresii ale celulelor grase si in final spargerea lor.
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
 

Locație