Nu mai pierde ore in sir la sala! Antreneaza-te acum cu JUST FIT EMS, 1 luna NELIMITAT la Body Fit Militari! Tonifiezi musculatura rapid, arzi pana la 2500 de calorii in doar o sedinta de 20 minute si dai jos kg in plus in cel mai scurt timp!

Lei 329 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 67% Site expirat

informații

JustFit este o tehnologie EMS de ultima generatie ce te ajuta sa obtii rezultatele dorite in timp record! Spre deosebire de celelalte tehnologii similare,  JustFit are doar o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit!
Bazat pe tehnologia utilizata in medicina de recuperare, JustFit foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Revolutionarul Just Fit aduce nenumarate avantaje: in doar 20 de minute poti antrena intreaga musculatura a organismului. Este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimlor prin care poti ajunge la procentul de grasime corporala optim, exercitiile sunt executate perfect pentru ca impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, incheieturile nu sunt suprasolicitate, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.
ATENTIE! Oferta este limitata. 

Locație