Stimuleaza REGENERAREA PIELII si bucura-te de efect ANTIAGING cu tratament facial SKIN REGIMEN! Include scurb ultrasonic pentru curatare in profunzime si mezoterapie biofotonica, biolifting, AgeLOC galvanic si Ultrasunete pentru imbunatatirea colagenului si elastinei si redarea fermitatii pielii!

Lei 149 În loc de 499,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site Valabil încă 10 ore

informații

Tratamentul de lifting instant incepe cu eliminarea stratului de celule moarte si cu curatarea profunda a tenului cu ajutorul scrubul ultrasonic, ce iti va lasa tenul luminos si ii va mari capacitatea de absorbtie a substantelor din tratamentele anti-aging ce urmeaza.
Ritualul de infrumusetare este completat de adaugarea unei creme/ser anti-aging cu ajutorul curentului galvanic ce faciliteaza care faciliteaza patrunderea in piele a ingredientelor active ce iti vor intineri tenul si vor incetini procesul de imbatranire. Vei vedea imediat cum ridurile dispar, tenul tau este vizibil mai hidratat si de asemenea vei observa un discret efect de lifting datorat usoare stimulari a musculaturii cu curent galvanic.
Mezoterapia cu biofotoni stimuleaza vindecarea si reface tesutul pornind de la nivelul celular datorita luminii. Fotonii absorbiti de celule stimuleaza metabolismul celular accelerand astfel procesul de regenerare chiar din interiorul tesutului. Este stimulata astfel productia de colagen responsabil pentru aspectul ferm si tanar al tenului precum si producerea de epiteliu. Poti sta linistita! Acesata este un tratament 100% sigur, ce actioneaza doar asupra tesutului bolnav - Fotonii vor fi absorbiti doar de celulele care au nevoie, substantele ajungind in proportie de 95% in profunzime, reconstruind pielea.
Dupa ce ti-ai "hranit tenul" cu atatea elixiruri pentru intinerire, ne vom ocupa si de tonifierea tenului! Radiofrecventa tightening actioneaza ca un corset asupra pielii lasate, tonifiind-o instant si refacand matricea de colagen si elastina- responsabile pentru aspectul ferm si elastic. Radiofrecventa, in completarea tratamentului cu R Sonic Wave (ce de asemenea stimuleaza producerea de colagen si elastina, dar elimina si cearcanele), iti va lasa un ten ferm, si cu 10 ani mai tanar.

Locație