Corp tonifiat, fara celulita, aripioare sau centimetri in plus cu pachetul pentru TONIFIERE de la Z-Wellness&SPA! Combinatia de 4 terapii (Radiofrecventa, Electrostimulare, Impachetare tunel cu infrarosu, Presodrenaj) ofera rezultate extraordinare fara efort!

Lei 149 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 14 ore

informații

Radiofrecventa se poate efectua la nivel corporal cat si facial. Aceasta genereaza o caldura profunda prin biostimulare la nivelul celulelor. Efectul spectaculos in acest tip de terapie este tonifierea conferita, care poate fi evidentiata inca de la prima sedinta! La nivel facial observam efectul de reducere a ridurilor, imbunatatind textura pielii. La nivel corporal, celulita dispare iar aspectul pielii este intinerit, ferm, tonifiat.
Scaderea in circumferinta si eliminarea localizata a depozitelor de tesut adipos (in acele zone in care nu reusita sa scapati de centimetri in plus nici cu diete nici cu sport) se numara printre beneficii alaturi de eliminarea aspectului de coaja de portocala.
In cadrul sedintelor de presodrenaj iti va fi stimulata circulatia sangvina si limfatica iar metabolismul celular va fi intensificat, astfel ca reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mai sus mentionate si toxinele sunt eliminate rapid din organism.
Impachetari la tunel - Tunelul cu infrarosii este considerat ca fiind sauna moderna unde razele infrarosii patrund aproximativ 5 cm in tesuturi si actioneaza im mod direct asupra celulelor adipoase. Caldura acuta generata de razele infrarosii topeste efectiv grasimea acumulata in exces de corpul nostru.
Printre efectele remarcabile putem enumera: circulatia sanguina este imbunatatita, fortifica sistemul imunitar, corpul slabeste in kilograme cat si in centimetri. Informativ, la tunel putem arde 800 de calorii intr-o sedinta de 40 minute!
Alege un loc pentru trup si suflet! Z - Wellness & SPA este in primul rand o oaza de liniste, de incarcare cu energie pozitiva, de relaxare totala!

Locație