PILATES Reformer te ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa-l mentii sanatos inca de la prima sedinta! Tonifiaza, corecteaza postura, imbunatateste flexibilitatea , coordonare si echilibrul cu cel mai renumit si eficient echipament de exercitii Pilates! Alege ACUM pachetul cu 1, 4 sau 8 sedinte

Lei 84 În loc de 120,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site expirat

informații

Cine poate face pilates reformer?
Oricine! Indiferent de varsta, sex sau conditie fizica. Aceasta metoda nu este agresiva cu tendoanele sau ligamentele, asa ca se recomanda tuturor celor ce vor sa-si tonifieze corpul, sa-si corecteze postura, sa-si imbunatateasca flexibilitatea, coordonarea si echilibrul. Exercitiile la reformer te ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa-l mentii sanatos. Programul poate fi personalizat in functie de conditia fizica, starea de sanatate sau obiectivele tale. Sigur vei fi surprins/a inca de la prima sedinta!  
Echipament Pilates Reformer - este echipamentul Pilates cu traditie. A fost proiectat chiar de Joseph Pilates si folosit in studioul original din New York, in anii 1920. Arata ca un pat complicat cu arcuri siscripeti, dar nu trebuie sa te lasi intimidat/a!
Reformerul permite o varietate incredibila de exercitii si este, din acest punct de vedere, superior practicii Pilates de baza.
Miscarile sunt gandite in asa fel incat sa implice tot corpul, inclusiv muschii periferici ai bratelor si picioarelor.Joseph Pilates nu a creat doar un aparat pentru exercitii, ci un sistem inovator si sigur de practica fizica si psihica. Testat, validat,imbunatatit si folosit de aproape 100 de ani, reformerul va transforma felul in care arata, se simte si reactioneaza corpul tau. 
De ce Pilates Reformer?
In primul rand, pentru ca a fost construit dupa principiile Pilates. Exercitiile la reformer sunt gandite sa ajute la stabilizarea corpului, vitala pentru fiecare dintre noi, sa creasca rezistenta musculara si a articulatiei periferice, sa imbunatateasca echilibrul, coordonarea si controlul.
Primii pasi sunt esentiali iar executarea miscarilor trebuie sa fie invatata foarte bine;
Este recomandat antrenamentul alaturi de un instructor, cel putin pentru inceput
Pilatesul este un sport sigur, personalizat pentru fiecare practicant in parte, asadar, nu exista contraindicatii
Pentru incepatori sunt recomandate 2-3 sedinte pe saptamana.

Locație