LPG – trateaza celulita, defibrozeaza tesuturile si reda fermitatea pielii! Slabeste si tu in cm rapid si eficient cu mix de terapii anticelulita! Combina LPG Wellbox cu Starvac, Elestrostimulare si impachetari la termocuverta si vezi rezultatele imediat!

Lei 400 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 33% Site Valabil încă 14 ore

informații

LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii. 
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Starvac - aparatul care efectueaza un masaj anticelulitic, combinand vacuum-ul (aspirarea) cu palparea si masarea. Metoda Starvac este cea mai eficienta procedura de eliminarea a celulitei, cu rezultate garantate. 
Impachetarile la termocuverta - ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.

Locație