Scapa de grija parului inestetic! Alege EPILAREA DEFINTIVA pentru gambe sau picioare lung, cu tehnologia moderna LASER Elysion Cocoon Medical! Are efecte wow chiar si pe pielea bronzata sau inchisa la culoare si niciun efect secundar!

Lei 129 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 57 Oraș Bucuresti
Discount 79% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Elysion - Cocoon Medical - Dioda Laser de 1000 / 2000 W pentru Epilare Definitiva Laser sigura si eficienta
Functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.


Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti cu multa experienta in domeniu. Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.
Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion
Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniu.Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maxima eficienta si siguranta.
Confort maxim indiferent de zona
Cu o suprafata de 81 mm², acest aplicator a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire.
Tratamentul in modul dinamic recomandat pentru:
- Piele inchisa la culoare
- Piele bronzata
- Sensibilitate mare la durere
- Barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare
Recomandat in prima sedinta de tratament.

Locație