Remodelare fara bisturiu, cu noul aparat Body Shaping System, care combina 4 proceduri imbatabile: radiofrecventa, lumina infrarosie, vacuum-ul cu role si laserul! Alege 2, 4 sau 6 sedinte de tratament corporal si drenaj limfatic manual si vezi rezultatele imediat!

Lei 229 În loc de 410,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site expirat

informații

Pe ce se bazeaza terapie?
Aceasta procedura, folosita pentru remodelare corporala, uneste 4 alte proceduri:
Radiofrecventa – consta in transmiterea unor unde cu efect de incalzire (intre 38 si 41 grade), favorizand topirea grasimii si crearea de colagen, ceea ce determina fermitate si elasticitatea pielii;
Lumina infrarosie. Razele infrarosii patrund cativa centrimetri in corp unde produc o caldura ce activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, fapt ce determina transpiratia. Odata cu ea, prin pori, vor fi eliminate si o parte din toxine;
Vacuumul cu role – aspiratia care are loc la nivelul pielii are rolul de a scoate la suprafata globulele de celulita, iar rolele, prin rotirea lor, fac un masaj mecanic tesutului adus la suprafata, determinand spargerea celulitei;
Laserul – actioneaza direct asupra celulei de grasime, sensibilizand membrana celulara astfel incat portiuni mici din aceasta sa se deschida si sa permita iesirea grasimii topite.
Datorita acestui cumul de proceduri, are loc transformarea trigliceridelor in acizi grasi si glycerol; glicerolul va fi luat de sistemul circulator si dus catre ficat si rinichi pentru a putea fi metabolizat si eliminat din corp. Chiar daca, dupa aplicarea unui tratament, numarul celulelor grase ramane acelasi, este important sa stim ca acestea devin mult mai mici ca dimensiune, iar pielea capata un aspect tonifiat.
Ce determina Body Shaping System:
stimuleaza metabolismul
accelereaza drenajul limfatic
imbunatateste circulatia sanguina
aduce un flux important de oxigen si nutrienti in organism
Ce rezultate poti obtine cu Body Shaping System?
Studiile clinice efectuate de cei care au facut si testat aparatul, arata ca sedintele cu acest aparat reduc in circumferinta zonele tratate cu aproximativ 2-3 cm chiar dupa 4-5 sesiuni. Rezultatele variaza, bineinteles, de la corp la corp, deoarece densitatea celulelor grase nu este aceeasi la toata lumea.
Energia pe care acest aparat o elibereaza in tesutul gras subcutanat este atat de mare incat metabolismul local creste considerabil, frecventa si numarul de sedinte fiind unul minim pentru a avea rezultate vizibile. Nu mai este demult un secret ca faimoase femei si celebritati au apelat la tehnologia Body Shaping System pentru a se putea pastra intr-o forma buna covorul rosu, asa ca nu mai sta pe ganduri si vino sa-l testezi!
IMPORTANT! Nu necesita timp de recuperare
Cine poate folosi tratamentul cu Body Shaping System?
Datorita acelei combinatii de radiofrecventa cu infrarosii si laser, procedura Velashape este extrem de benefica in cazul persoanelor cu tesut flasc. Prin caldura eliminata de acestea, fibrele de colagen si elastina sunt puternic stimulate, iar temperatura ridicata, propulsata in profunzimea tesutului, va facilita regenerarea si producerea de celule albe atat de benefice pentru sitemul imunitar.
Body Shaping System este un aparat ce se adreseaza persoanelor care au celulita, vergeturi noi, celor care sunt in proces de slabire, barbatilor care au pielea flasca pe abdomen, femeilor care au nascut recent. Prin complexitatea mecanismelor de actiune, si prin simplitatea si siguranta acestei proceduri,  s-a dovedit a fi un aparat extrem de eficient in ceea ce priveste remodelarea corporala raportata la sanatatea organismului. Bineinteles, pentru cele mai bune si de durata rezultate, recomandam asocierea acestei proceduri cu un control echilibrat al stilului alimentar si, evident, cu executarea exercitiilor fizice regulate.
De cate sedinte ai nevoie?
Schema de tratament, precum si numarul de sedinte, va fi stabilit de terapeutii Centrului Salus, dupa analiza corporala facuta in prealabil. In functie de fiecare tip de tesut in parte, se pot recomanda intre 6 si 12 sedinte intr-o cura, sedintele putand fi facute la un interval de 2-3 zile, in functie de sensibilitatea tesutului. Dupa perioada de impact, urmeaza sa fie efectuate cate o sedinta la un interval de 1 luna, apoi 2, apoi la 3 luni, pentru intretinerea rezultatului.

Locație