Lifting vizibil, REINTINERIREA PIELII si TONIFIERE cu cel mai avansat dispozitiv de microneedling, cu ace detasabile de unica folosinta – DERMAPEN! Impreuna cu terapia cu Oxigen Hiperbaric reda tenului un aspect sanatos, curat si hidratat! Oferta de neratat la Elskin Beauty

Lei 380 În loc de 750,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 49% Site Valabil încă 2 zile

informații

Dermapen reprezintă cel mai avansat și accesibil dispozitiv ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile și petele solare. Fie că vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre îmbunătățirea calității pielii, riduri, pori dilatati, pete solare și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen. 
 Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale, acneei sau petelor pigmentare. Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.
Beneficii Dermapen
Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport
Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii
Îmbunătățirea aspectului cicatricilor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură
Tratamentul acneei
Îmbunătățirea aspectului vergeturilor
Diminuarea cearcănelor

Locație